Learnit Training

Gratis inspiratiesessie Adobe InDesign

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Tijdens deze Adobe Indesign inspiratiesessie zal er aandacht besteed worden aan het maken van interactieve PDF’s. Waar dien je zoal rekening mee te houden bij het maken van bestanden met invulformulieren? Of, kun je zomaar animaties en video’s toevoegen aan je online PDF’s? Zijn de documenten die je maakt ook geschikt voor de mindervaliden onder ons? Allemaal belangrijke zaken dus. Interactieve PDF’s komen steeds vaker voor op websites, want deze geven meer mogelijkheden dan PDF’s die bedoeld zijn voor de printer. Al is het alleen maar een eenvoudig klikbare hyperlink die het document veelzijdiger maakt.          

Waar gaat het over?

Tijdens deze inspiratiesessie krijg je uitleg over de bovenstaande functionaliteiten van Adobe Indesign. Er is ook ruimte om vragen te stellen omtrent dit thema.

Waarom wil ik deze inspiratiesessie volgen?

Je wilt goed verzorgde bestanden aanbieden op je website. Zorg dat je op de hoogte bent van de mogelijkheden en maak producten die je efficiënter kan verwerken.

Inhoud

  • Eigenschappen van online PDF's
  • Verschillende formuliervelden
  • Instellen van de tabvolgorde
  • Animaties en video's
  • Vragen en tips rondom het thema

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.