Learnit Training

Gratis inspiratiesessie Adobe Photoshop

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Tijdens deze inspiratiesessie Adobe Photoshop zal er aandacht besteed worden aan het geschikt maken van afbeeldingen voor sociale media. Je leert hoe je efficiënt het formaat van de afbeelding kunt aanpassen maar ook om de afbeeldingen van verhouding te veranderen. Om ze online te gebruiken is het vervolgens verstandig om ze te optimaliseren qua kilobytes, zodat de afbeelding snel laadt. Vanzelfsprekend zal er daarom ook aandacht besteed worden aan de verschillende bestandstypes.

Waar gaat het over?

Tijdens deze inspiratiesessie krijg je uitleg over de bovenstaande functionaliteiten van Adobe Photoshop. Er is ook ruimte om vragen te stellen omtrent dit thema.
 
Waarom wil ik deze inspiratiesessie volgen?

Enkele zeer fundamentele en veel gebruikte Photoshop technieken worden besproken. Zorg dat je workflow optimaal is en leer nieuwe trucs!

Inhoud

  • Sociale media afmetingen
  • Afbeeldingen schalen en uitknippen
  • Verhoudingen aanpassen
  • Bestandsextensies
  • Vragen en tips rondom het thema

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.