Learnit Training

Gratis inspiratiesessie Assertiviteit

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Assertiviteit is het opkomen voor je eigen belangen, zonder over de belangen van een ander heen te lopen. Het betekent niet dat je een gebrek aan zelfvertrouwen hebt of verlegen bent, maar heeft alles te maken met hoe je in relatie tot de ander hándelt. Het is dus een communicatiemiddel om je doelen te bereiken, waarbij wederzijds respect centraal staat.
 
Waar gaat het over?
 
Tijdens deze inspiratiesessie oefenen we door middel van een casus hoe je krachtig opkomt voor jezelf zonder de relatie met de ander te beschadigen en leer je hoe je jouw mening kenbaar kan maken. Er is ook ruimte om vragen te stellen omtrent dit thema
 
Waarom moet ik deze inspiratiesessie volgen?
 
Na het volgen van deze inspiratiesessie word je bewust van je eigen kwaliteiten en valkuilen en welk effect dit heeft op anderen. Je leert om jezelf daadkrachtig te profileren.
 
Elke inspiratiesessie behandelt een verschillende casus, waardoor het onderwerp telkens een andere invalshoek heeft.

Inhoud

  • Introductie onderwerp
  • Oefenen door middel van een casus uit de hedendaagse praktijk
  • Vragen en tips rondom het thema

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.