Learnit Training

Gratis inspiratiesessie Feedback ontvangen

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Het ontvangen van feedback kan kan minstens zo lastig zijn als het geven van feedback. Met name wanneer feedback gegeven wordt op een manier die kan worden opgevat als een persoonlijke aanval. Naast de manier waarop de feedback gegeven wordt speelt ook de eigen onzekerheid een rol. We voelen ons snel afgewezen wanneer we kritische geluiden horen. De neiging die we dan hebben is om in de verdediging te gaan. We komen echter een stuk verder wanneer we feedback zien als een cadeau. Je kunt het aannemen, uitpakken en er je voordeel mee doen.

Waar gaat het over?

Tijdens deze inspiratiesessie oefen je door middel van een casus de stappen die helpen bij het ontvangen van feedback. Er is ook ruimte om vragen the stellen omtrent dit thema.

Waarom moet ik deze inspiratiesessie volgen?

Na het volgen van deze inspiratiesessie leer je hoe je in staat bent om een open (en daarmee constructieve) communicatiesfeer te creeëren in je werkomgeving.

Elke inspiratiesessie behandelt een verschillende casus, waardoor het onderwerp telkens een andere invalshoek heeft.

Inhoud

  • Introductie onderwerp
  • Oefenen door middel van een casus uit de hedendaagse praktijk
  • Vragen en tips rondom het thema

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.