Learnit Training

Gratis inspiratiesessie Omgaan met heftige emoties

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

Het omgaan met emoties van een ander kan nogal eens als lastig worden ervaren, “Waarom reageert de ander zo fel, heb ik iets verkeerds gedaan?” Misschien was het helemaal niet je bedoeling om de ander zo te raken. Wat kun je doen om de situatie te herstellen?

Waar gaat het over?
Het adequaat omgaan met emoties heeft alles te maken met het achterhalen van de behoefte van de ander. Is er behoefte aan contact, sturing of duiding? Daarnaast is het belangrijk om inzicht te krijgen in wat er bij jouzelf getriggerd wordt op het moment dat je met emotie te maken krijgt. Tijdens deze inspiratiesessie oefenen we aan de hand van een casus hoe je effectief om kan gaan met emoties en krijg je tips over hoe je hier flexibel op in kan spelen.

Waarom moet ik deze sessie volgen?
Als je in staat bent om goed met emoties om te gaan, maak je het leven voor jezelf en anderen een stuk aangenamer. Je zult je rustiger en gelukkiger voelen en bovendien kunnen je relaties met familie, vrienden en collega’s verbeteren.

Elke inspiratiesessie behandelt een verschillende casus, waardoor het onderwerp telkens een andere invalshoek heeft.

Inhoud

  • Introductie onderwerp
  • Oefenen door middel van een casus uit de hedendaagse praktijk
  • Vragen en tips omtrent het thema

Lesvorm

webinar

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.