Learnit Training

Gratis webinar Simpel zelf een website bouwen in HTML/CSS

Het is niet mogelijk om in te schrijven voor dit webinar

Bekijk de lijst van webinars waar je je wel voor in kunt schrijven

In dit webinar zal Learnit-expert Jaap jou alles leren over het maken van een 'simpele' website met behulp van HTML en CSS. Voor het maken van een grotere website schakel je toch snel een Content Management Systeem in, zoals WordPress. Maar wat als je eens een site van een paar webpagina's wilt maken? Simpel, zonder blogs, formulieren, bestelmogelijkheden of andere ingewikkeldheden. Zou het dan niet handig zijn wanneer je zelf zoiets kan bouwen?
 

Waar gaat het over?
Tijdens dit webinar speelt trainer Jaap in op het maken van een simpele website. In 30 minuten tijd komende de volgende 3 onderwerpen aan bod:

1. In een notendop een webpagina bouwen;
2. HTML en CSS zijn niet eng;
3. Beginnen met verdiepen in het creëren van webpagina's.
 

Waarom kan ik dit webinar écht niet missen?
Aan het einde van dit webinar heb je kennis opgedaan over zowel HTML als CSS. Met HTML kan je de inhoud en indeling van een webpagina bepalen, terwijl je CSS kan inzetten voor de opmaak. Aan het einde van het webinar snap jij precies hoe je beide programmeertalen kan inzetten om zelf een website te maken.
 

Hoe ziet het webinar eruit?
Het webinar vindt live plaats en duurt in totaal een half uur. In dit half uur worden de bovenstaande drie punten besproken, elk ongeveer 10 minuten. Tussendoor heb je de kans om vragen te stellen, dit kan via de chat.

Wist je dat Learnit ook een drie-daagse training HTML en CSS Basis aanbiedt? Klik hier voor meer informatie over onze training.
 

Lesvorm

webinar

Language

The training is provided by default in Dutch. The trainer controls the English language. English course material can be used. When registering at least 3 participants, the training can also be provided entirely in English.