Learnit Training
Course Live online IT training session
  • Small groups
  • Covid-19 safe
  • Experienced teacher
  • Possible online
  • Practical training

Oefensessie waarin je zelf kunt ervaren hoe het is om mee te doen met een live oom online training, in een virtueel klaslokaal met trainer.

Yes, I want to know more

Course Live online IT training session

Wil je graag een training doen bij Learnit, maar weet je nog niet of live-online leren in virtueel klaslokaal met Zoom wel geschikt voor jou is? Doe dan mee met een gratis oefensessie. Tijdens de oefensessie kun je ervaren wat er mogelijk is met onze online zoom omgeving. In deze speciale IT oefensessie wordt je door een IT trainer rondgeleid in de online Zoom omgeving. Je wordt geholpen met eventuele audio of video problemen, en de trainer zal demonstreren hoe een IT training kan verlopen. In principe wordt er niet inhoudelijk ingegaan op de te behandelen stof van de training. Maar het zou kunnen dat er om een voorbeeld gevraagd wordt en dat jouw voorbeeld wel behandeld wordt. Dit hangt natuurlijk ook af van het aantal deelnemers en de beschikbare tijd. De oefensessie is geheel vrijblijvend maar wij verwachten dat je na de oefensessie overtuigd zult zijn van de voordelen van online leren.

Incompany/group training

Are you thinking about organizing a group training especially for your organizing company? Then use this form to request a group training session without obligation.  

https://www.learnit.nl/onlineoefensessie

Language

The training is provided by default in Dutch. The trainer controls the English language. English course material can be used. When registering at least 3 participants, the training can also be provided entirely in English.

Investment

Open registration, per person, including course material and lunch:


Duration

1 day

Price per day (excl. VAT)

€ 0,-

Subtotal

€ 0,-

VAT 21%

€ 0,-

Total Incl. vat

€ 0,-

Certificate

After completing the training, a LEARNIT certificate will be issued as proof of participation.