Learnit Training

Cursus Tablets en iPads: een introductie

De onderstaande cursus wordt verzorgd door een trainer op een locatie van Learnit. Het is ook mogelijk deze cursus via internet te volgen, live, door een trainer in drie blokken van twee uur per trainingsdag. Je kunt dan vanuit huis inloggen en de trainer zal je actief begeleiden samen met andere deelnemers.

'Papierloos vergaderen'

Een groot voordeel van werken met tablets is 'papierloos vergaderen'. Rapporten, verslagen en andere documenten hoeven niet meer in veelvoud geprint en verspreid te worden, maar worden eenvoudig online gedeeld en bekeken op de tablet. Naast het milieuvriendelijke aspect is lezen vanaf een tablet ook prettig; het leest een stuk beter dan vanaf aan laptopscherm. Tijd voor slimmer werken en vergaderen met een tablet!

De mogelijkheden om een tablet te gebruiken op de werkvloer zijn eindeloos. Vanwege de vele functies op een tablet, is het niet gek dat veel beginnende gebruikers moeite hebben om het apparaat goed te gebruiken. Daar brengen we tijdens deze introductietraining verandering in, hier leert u alles wat een beginnende tabletgebruiker moet weten. We laten u zien hoe een tablet werkt en we gaan aan de slag met de meest voorkomende functies van het apparaat. Ook downloaden we de belangrijkste programma's en laten u de werking hiervan zien. U zult zien dat werken met een tablet helemaal niet zo moeilijk is als op het eerste gezicht lijkt en dat uw werkgemak er door zal toenemen. Na het volgen van deze training bent u in staat om zelfstandig met uw tablet te werken, zodat u een stuk efficiënter aan het werk kunt!

Aan bod komt

 • De basisbeginselen van werken met een tablet
 • Welke besturingssystemen er zijn
 • Instellen van accounts en agenda's
 • Installeren, synchroniseren en updaten van programma's
 • Aantekeningen maken en tekstverwerken
 • Slimmer werken door (zakelijke) apps
 • 'papierloos vergaderen'
 • Informatie uitwisselen tussen verschillende tablets
 • Veilig werken met een tablet (virusscan)

Doelgroep:

Deze training is bij uitstek geschikt voor iedereen die zich herkent in één of meer van de volgende punten:
 • U wilt voor zakelijke doeleinden (beter) leren werken met een tablet
 • Uw bedrijf wil 'papierloos vergaderen' invoeren
 • U wilt werken aan richtlijnen voor veilig tablet gebruik binnen de organisatie

Taal

De training wordt standaard verzorgd in het Nederlands. De trainer beheerst de Engelse taal. Er kan gebruik gemaakt worden van Engelstalig cursusmateriaal. Bij inschrijving van minimaal 3 deelnemers kan de training ook geheel in het Engels verzorgd worden.

Investering

Open inschrijving, per persoon, inclusief cursusmateriaal en lunch:


Duur

1 dag

Prijs per dag (excl. btw)

€ 375,-

Subtotaal

€ 375,-

btw 21%

€ 78,75

Totaal incl. btw

€ 453,75

Certificaat

Na afronding van de training wordt een Learnit-certificaat uitgereikt als bewijs van deelname.


“Tablet in huis en niet exact wetende wat ermee te doen.......volg de cursus Introductietraining werken met tablets en het open deuren voor jezelf.” - Be­oor­de­ling: 8.0

learnit Tablets en iPads: een introductie

Referenties

De cursus Tablets en iPads: een introductie is beoordeeld met een gemiddelde van 8.3.

“Tablet in huis en niet exact wetende wat ermee te doen.......volg de cursus Introductietraining werken met tablets en het open deuren voor jezelf.” - Be­oor­de­ling: 8.0

T.M.T. Lengers - Tablets en iPads: een introductie